img

Щерката на Глория залюби ченге

/
/
/
395 Views

Полицай залюби Симона Загорова. Момчето успяло да омае бързо младата певица, която хлътнал до уши по избраника си, дочу HotArena.

Загорова е обсебена от половинката си. Тя не може да издържи и ден, без да го види, макар че не излиза от дома си. Симона и гаджето и са заедно от няколко месеца. Въпреки че в момента се разделени от карантината, Симона и приятелят й се виждат всеки ден в интернет.

Точно в една от социалните мрежи Симона призна че има гадже. “Любов по време на карантина”, написа Симона, като сподели снимка как говори с гаджето. “Обичам те”, отвърна избраникът.

Младежът пленил сърцето на младата певица се казва Даниел Милушев. Работи в МВР от няколко години. Той е малко по-възрастен от щерката на Глория. Двойката се запознава в обща компания. Любовта им не пламва веднага. Когато се запознават, Симона още страда да по бившия си – Симеон.

Даниел успява да извади щерката на Глория от самотата. Само няколко седмици са нужни на Симона да забрави напълно за бившия си. Тя отново е на крилете на любовта, пише „България Днес”.

It is main inner container footer text