img

Три неща, които може да пиете на корем през лятото без да пълнеете

/
/
/
237 Views

Множество вкусни летни напитки влияят на фигурата ви пагубно. За да изглеждате добре през летния сезон ще трябва да се ограничите не само от определени храни, но и да премахнете някои напитки от дневното меню. Натуралните сокове съдържат прекалено много захари и не е препоръчително да ги консумирате.

Газираните напитки също са вредни за организма. Избягвайте напитките,които се предлагат на търговската мрежа. Голяма част от тях са доста вредни. Всъщност здравословните напитки далеч не са по-неприятни на вкус от вредните, дори напротив. Ако ги включите в ежедневието си, дори можете да свалите излишните килограми с тяхна помощ.

Три неща, които може да пиете на корем през лятото без да пълнеете 16

Вижте кои са те:

1. Вода – Излишно е да се казва, че консумацията на вода е изключително важна. Високите температури са причина за по-обилното потене и загубата на течности. Заради това трябва да увеличите приема на вода през летните дни. Ако искате тя да бъде по-свежа и вкусна, можете да добавяте лимон, който ще направи водата доста по-приятна за пиене. Постоянният прием на вода ще пречисти организма ви. Научно доказано е, че водата може да подобри настроението и увеличи самочувствието ви. Винаги носете шишенце с вода в себе си. Така ще свикнете да пиете вода доста по често, а тя ще повлияе благоприятно на организма ви.

2. Фрешове – Няма по-подходяща напитка от прясно изцеден сок, който съдържа множество фибри, минерали и витамини. Цитрусовите плодове са перфектните плодове за фреш, който ще ви освежи изключително много. Подходящо е да ги съхранявате в стъклени бутилки, за да не ферментират плодовете. Изберете фреш от портокал, лимон или грейпфрут за повече свежест или фреш от мокрови за да се погрижите за здравето си. Освен че няма да ви позволят да напълнеете, фрешовете ще ви помогнат да се погрижите за красотата си.

3. Смутита – Също много подходяща напитка за горещите летни дни. Можете да пиете смутитата вместо закуска. Те са доста засищащи и полезни. В тях можете да добавите абсолютно всички видове плодове и зеленчуци. Особено подходящи са зеленолистните зеленчуци, които съдържат много полезни вещества. Полезна добавка към всички видове смутита са различните семена и ядки. Смутитата са много свежа и здравословна напитка, която може да замени някое от основните хранения, а това ще ви помогне да свалите килограми.

4. Бира – Това е алкохолната напитка с най-ниска калорийна стойност, сравнено с останалите. Можете да се наслаждавате на свежия и вкус, но в умерени количества. Също така тя се произвежда от изцяло естествени суровини, които са полезни за организма.

Източник: Актуално

It is main inner container footer text