img

Най-забавните комедии, които ни чакат през 2020 година

/
/
/
244 Views

Премиерата на “Междузвездни войни” ще бъде най-значимото филмово събитие до края на годината. Предстои да видим дали ще разбие боксофисите и ще донесе жадуваните приходи на новите продуценти от “Дисни”.

Забелязва се видимо недоволство от случващото се с любимата сага на милиони хора по света, според които историята за джедаите на Джордж Лукас трябваше да бъде оставена в миналото като добър спомен…но гигантът “Дисни” мислеше по друг начин.

Нека погледнем напред в бъдещето – какво ни чака през идната година и по-конкретно – ще видим ли поне една стойностна комедия през 2020 година?

Започваме с безспорно най-голямото име – “Лоши момчета 3”. Очаквано или не, Уил Смит и Мартин Лоурънс ще влязат за трети път в ролята на полицейски инспектори. Двамата ще обединят сили, за да помогнат на албански наемник, чийто брат са убили, им обещава солидно заплащане.

Карибски пирати 5 и 6

Очаква се през тази година да излезе шестата част от любимия ни пиратски филм. Според информациите петата и шестата част са снимани веднага – една след друга. За момента няма много информация относно това дали ще видим нов епизод от сагата или ще трябва да се заредим с търпение поне до 2021 година.

Мъже в черно: Глобална заплаха

Обявяването на нов филм от поредицата определено не се прие с въодушевление от публиката. Особено като добавим и факта, че главните актьори ще бъдат съвсем други лица, а не обичайно заподозрените – Уил Смит и Томи Лий Джоунс. Екранизацията на комиксите на Лоуел Кънингам ще ни представи нова история, в която центъра на сюжета са агентите Х (Крис Хемсуърт) и М (Теса Томпсън). Разбира се, не очаквайте нещо кой знае колко по-различно – извънземните идват за нас, но специалните агенти ще се погрижат да не успеят да изпълнят мисията си, като ще преминат през много опасни и същевременно забавни ситуации.

Семейни кютеци

Филм, в който Дуейн Джонсън-Скалата ще играе себе си – Дуейн Джонсън-Скалата. За феновете на кечиста едва ли ще има по-дългоочакван филм, но честно казано не може да бъдем с големи очаквания относно тази продукция. Като резюме ще споделим, че Скалата ще напътства новоизгряващата звезда на WWE – Пейдж и нейния брат. Те имат нужда от съвет как да спечелят публиката на своя страна и кой по-добре може да им помогне, освен Богът на кеча – Дуейн Джонсън!

.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text