img

Дани Илиев нокаутира Топалски!

/
/
/
269 Views

Преди броени минути приключи дългоочакваният реванш в кикбокса между Даниел Илиев и Деян Топалски. Представителят на София – Запад успя да изпълни заканата си и нокаутира подкрепяният от червените фенове Топалски.

Двубоят започна с превъзходство на Даниел Илиев, който още от първия рунд започна да пласира точни и бързи удари. Деян Топалски съумя да вкара няколко добри попадения. Вторият рунд започна равностойно, но видимо по-добре подготвеният Даниел Илиев наложи своят воля и успя да изпрати в нокдаун Топалски, след много добра серия.

Третият рунд беше най-силен за Топалски, който успя да изравни играта и да удържи набезите на Илиев. Рундът приключи с няколко добри атаки от страна и на двамата.

В четвъртият рунд Даниел Илиев тръгна с идеята да нокаутира своя опонент и в крайна сметка успя да го направи.  Топалски успя да се изправи след тежкия удар, но съдията прекрати двубоя, тъй като подкрепяният от червената публика състезател видимо не беше в състояние да продължи двубоя.

По този начин Даниел Илиев изпълни заканата си и зарадва стотиците фенове на Левски, които бяха дошли в зала Универсиада, за да го подкрепят. Той обеща категорична победа, с която да докаже, че двубоят между двамата преди 4 години, когато Топалски победи със съдийско решение, е бил по-добрият боец, но съдиите са го ощетили.

Над хиляда души изгледаха най-дългогочакваният кикбокс двубой в България за тази година. Срещата премина без ексцесии и хулигански прояви, след края му.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text